Kota Tarakan     Komunitas Blog Tarakan     LPSE Tarakan

Breaking News

Thursday, May 3, 2007

::.. Renungan Doa ..::





Ya Allah Gusti nyuwun pangaksami
Sampun dangu kulo ninggalke agami
Infak Shodaqoh lan Kitab Suci
Nyuwun tuntunan Ilahi Rabbi

Ya Allah Gusti kang ndamel jagat
Kathah bilahi kawulo sambat
Punopo coba punopo laknat

Duh Pangeran
Kulo sanes ahli suarga
Nanging kulo mboten kiyat mapan wonten neraka
Dosa kathah kados wedine segara
Milo Gusti nyuwun tuntunan agama

Ya Allah
Kulo nyuwun ngapuro sedoyo dosa kulo

Ya Allah Gusti kang Maha Tartil
Paringo Iman Jujur lan Adil


Copyright by Rachmat Djatmika, ST

3 comments:

  1. Wek's... Aku Ora Ngerti... ITu bahasa nggak Mudeng aku... hehehe... BTW, Keren...

    ReplyDelete
  2. translate dooong !!!... spy yuni bisa ikut merenung.. :D

    ReplyDelete

Designed By Published.. Blogger Templates